Zweden 2025

18 augustus 2025 - Lerum, Zweden

Hoi allemaal,

Als jullie dit lezen ben ik inmiddels al in Zweden onderweg richting Stockholm. De reis gaat van Göteborg naar Stockholm en weer terug naar Göteborg. Op de kaart staat de globale route. Gelijk maar het slechte nieuws, ik ga geen blog bijhouden. De afgelopen jaren is dat toch wel een dingetje wat de hele dag in je hoofd zit en wil daar nu meer los van komen. Ik schrijf nu eenmalig dit stukje voor jullie op deze plek maar ik laat jullie niet helemaal in het ongewisse hoe de reis verloopt. Ik zal af en toe een bericht plaatsen op mijn Instagram kanaal, dat is: @pedal_gert en voor wie geen Instagram heeft, ik heb een prive whatsapp groep aangemaakt voor eventuele geïnteresseerden, dan hoef ik niet iedereen apart een bericht te sturen. Berichten zullen niet elke dag verschijnen en jullie eventuele reacties op mijn posts zijn alleen voor mij zichtbaar en wie in de verzendlijst staat is ook niet zichtbaar voor iedereen. Verwacht niet altijd een (directe) reactie van mij op je bericht. Ik ben met de auto naar Noord Denemarken gereden en mocht mijn auto voor de komende weken op een camping in Tolne laten staan. Vanaf Frederikshavn bracht de ferry mij naar Göteborg en ben nu in de omgeving van het plaatsje Lerum op een wildkampeer plekje aan het Lilla Stramsjön meer

Mocht je interesse hebben om zo af en toe een berichtje en wat foto's te willen ontvangen en je hebt geen Instagram stuur mij dan een berichtje naar 0636593207 en dan voeg ik je toe aan de lijst.

Groetjes Gert

1. Inge:
    Ja ik wil
  2. Dory:
    18 augustus 2025
    Ik vind het leuk om in je Whatsapp groep te zitten om op die manier je reis te volgen.
  3. Gea:
    18 augustus 2025
    Mooie reis gewenst, Gert! Ik ga je volgen op Instagram.
  4. Wenda:
    19 augustus 2025
    Jammer, maar heel begrijpelijk dat je geen uitgebreid blog meer bijhoudt. Ik wens je een fijne tijd en mooie tocht en ik volg je op Instagram.
  5. Diny:
    19 augustus 2025
    Vind het wel leuk om je te volgen.
    Geniet van je mooie reis.
  6. Herman:
    19 augustus 2025
    Goeie reis Gert! Geniet ervan. Graag in de appgroep. Groet.
  7. Toos:
    19 augustus 2025
    Wens je een fijne fietsreis Gert! Even lekker niets aan je hoofd...alleen af en toe een berichtje schrijven🙃. Groet!
  8. A.M.E. Maassen-Koch:
    Goede reis Gert.
    Wil je mij toevoegen?
  9. Marc:
    Leuk om je te volgen Gert. Succes met je tocht. Groet Marc
  10. Peter Kamphuis:
    20 augustus 2025
    Ja, ik wil via de app op de hoogte blijven van jouw reisverhaal en de foto's ontvangen.
  11. Emilio:
    21 augustus 2025